Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ / Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido / Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid).

Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Οι βαλμπουενά, ελ αραμπί είχαν τη λύση για να πάρει ο ολυμπιακός τη νίκη κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο έχει μεγαλύτερο. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league.

Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Οι βαλμπουενά, ελ αραμπί είχαν τη λύση για να πάρει ο ολυμπιακός τη νίκη κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο έχει μεγαλύτερο. Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league. Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), .

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league. Το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο έχει μεγαλύτερο. Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Οι βαλμπουενά, ελ αραμπί είχαν τη λύση για να πάρει ο ολυμπιακός τη νίκη κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid).

Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid).

Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league. Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο έχει μεγαλύτερο.

Το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο έχει μεγαλύτερο.

Οι βαλμπουενά, ελ αραμπί είχαν τη λύση για να πάρει ο ολυμπιακός τη νίκη κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το αγρίνιο ο ολυμπιακός. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Μελίσσας, λούι, μαλής, κορνέλιους, αντούνες, μπακαδήμας (84′ καρέλης), . Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο έχει μεγαλύτερο.

Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ / Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido / Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid).. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live . Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του ολυμπιακού επί του παναιτωλικού για την όγδοη αγωνιστική της super league. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο έχει μεγαλύτερο.